CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

marți, 19 mai 2009

ART & CRAFT FESTIVAL


ARTISAN KIDS DAY

AFTER PARTY TARG CU TALC



SOUND OF THE MOVIE - CLUB CONTROL



TARG CU TALC 3


Inca un eveniment mult asteptat . Are loc pe 30 mai la Sub-Carturest intre orele 12- 21 si pentru plus de socializare si networking va fi urmat de un after party in Club Control din Strada Academiei nr.19 (intrarea prin Pasajul Victoria, dinspre Facultatea de Arhitectura) la care vor fi invitati toti expozantii si prietenii lor (pe baza legitimatiilor) vizitatorii din timpul zilei (pe baza biletului) si partenerii Targ cu Talc.
Toti vizitatorii vor primi la intrare in schimbul biletului de 15 RON plasute handmade pentru shopping si cadouri de revista: numerele de mai ale revistelor The ONE si Ce se intampla doctore, vouchere de reduceri pentru produsele marca Sucita Handmade Goodies, vor fi deasemeni serviti cu ceai rece si prajiturele, iar vizitatorii multiplu de 10 vor primi brose handmade cadou. In plus, sponsorii si partenerii evenimentului vor acorda premii suplimentare vizitatorilor si expozantilor, vor avea promoteri si hostess in locatie si vor rasplati inovatia si creativitatea expozantilor si a vizitatorilor.





SpunePeScurt
Din 21 mai va invit la Club Control din Bucuresti, Strada Academiei nr.19 (intrarea prin Pasajul Victoria, dinspre Facultatea de Arhitectura). Aici va asteptam cu o multime de surprize: proiectii de film, expozitii de fotografie si pictura, targ de accesorii si imbracaminte hand-made, concerte, seminarii si work-shop-uri cu oameni din industria cinematografica, stand-up comedy, ikebana, concursuri DJ representation - sound of the movies - seri cu muzica extrasa din soundtrackuri de film, concurs de idei de scenarii, atelier de creatie, make-up, film, teatru Acum se uploadeaza filmele pe site: STAY TUNED!







Fabrica de Handmade


Dupa atatea targuri , iata ca vine si evenimentul mult asteptat . ...Fabrica de Handmade ...yeyyyyy !!! ....cred ca e un eveniment de care ne bucuram cu totii ...atat noi creatorii de handmade , cat si voi admiratorii.
Evenimentul va avea loc la Fabrica , pe 7 iunie de data aceasta afara in curte .
Va asteptam cu drag !!!!